CICLOTURISME PER CATALUNYA 50 itineraris amb bicicleta de carretera

Sortir amb bicicleta... sí... però la veritat és que un acostuma a sortir per zones conegudes, potser per la dificultat de sortir de la zona de confort,...o per la desconeixença de carreteres amb encant i rutes allunyades del transit no sempre respectuós.

Tampoc és que sigui un gran motivat de la bicicleta...bé, diríem que sóc d'aquells als que els hi agrada sortir a fer alguna cosa, a conèixer,...però dels que tampoc cal esperar un gran "sacrifici", sobretot pel que fa a la hora de sortir de casa. 

Bé, vaja, que sóc dels que intenta no llevar-se més aviat del que faria durant la setmana per anar a treballar a no ser que estigui molt motivat per l'objectiu... Així que, amb la calma i després d'esmorzar surto a fer quelcom. I el que passa és que no sempre un troba la motivació per arribar a fer tot allò que a casa s'havia proposat. 



Així doncs, la idea de fer les rutes que proposa el llibre "Cicloturisme per Catalunya, de Carles Sans i Ravellat és un intent d'aportar objectius per fer amb bici, de conèixer i alhora descobrir les grans i magnífiques oportunitats que ens brinden carreteres poc transitades del nostre país. 

I la veritat és que el tema promet ja que algunes de les ja fetes no deixen indiferent i bé valen l'esforç que hi he posat, esforç que a base de sortides i quilòmetres, espero que no sigui tant. 

En fi,... aquí les aniré posant a mesura que les vagi fent...



It.6: La Serra de Castelladral (des d'Artés) 96km 700+
It.14: Pel sud del Lluçanès (des d'Artés) 78km 1000+
It.16: Pel nord del Moianès (des d'Artés) 100km 1700+
It.17: Volta al Moianès (des d'Artés) 80km 1294+
It.23: Els pobles Medievals del Baix Empordà (des de l'Estartit) 76km 900+
It.24: Les Gavarres (des de l'Estartit) 89km 1000+

Comentaris

Entrades populars