PUNK TRAIL DE SALLELLES. PREPARACIÓ


M’entero no se massa com que un grupet de gent vol muntar una punk a Salelles. Des de petit que per diversos motius he estat lligat amb aquest poble i, casualitats de la vida, fa temps que surto a córrer per aquesta zona. Em fa gràcia i m’apunto a veure si puc ajudar.

A la primera reunió a la que vaig ja veig que tenen bastant clar què fer. La volen fer nocturna. No n’hi ha cap i per les dates que proposen pot ser una molt bona opció per intentar evitar el calor.

Pel que fa al recorregut, que és la part que més m’interessa, el tenen bastant avançat. Celebro veure que no deixen passar la oportunitat d’incloure la sensacional carena del Gallicanta tot i que no puc evitar dubtar del que pot passar quan la gent baixi per allà de nit… Hi haurem de treballar una mica per intentar minimitzar les opcions a accidentar-se...


Pel que fa la resta del track em sembla una mica pistero...així que el dia que tinc temps i després de mirar-me mapes decideixo anar a esgarrinxar-me les cames tot buscant alguna alternativa. Parlant i comentant la jugada sembla que veiem la oportunitat d’obrir alguns corriols que poden fer-la més interessants. D’aquesta manera recuperem camins ja oblidats que faran el recorregut més interessant. Que bé!!

El problema com sempre és que hi ha una mica de feina...i que com que hi haurem de passar de nit, més val obrir-los a consciència i que durin. Així que durant molt més temps del que un hauria volgut, ara amb un de l’organització o amb l’amic que es deixa liar cap allà amb xapo i tisores i vinga a obrir camí. Crec que hi he dedicat unes 30 hores de treball però els quatre trams de corriol que s’han obert nous al final bé que crec que valen l’esforç.


Corriols amb cert caràcter... Entrades curioses que faran frenar als que vagin massa ràpids, algun descens tècnic i una pujada final que li donarà el caràcter punkie que la cursa mereix. La recompensa està a dalt... Una vista... llàstima que de nit potser no es pugui veure massa bé...


I després la tornada...Un descens per tota la carena del Gallicanta amb els trams més drets i tècnics una mica més treballats i amb més amplada (no molta) per intentar evitar la possible trompada.


En resum, una bonica volta per una zona per molts desconeguda però interessant. Uns 19km i 900+ en que si un es passa una mica de ritme pot ben ser que se li faci llarg.

Per sort, durant la cursa tenim la col·laboració dels amants de la festa que  preparen els avituallaments per tal de fer-ho tot molt més fàcil i agradable.


La recompensa a tot l’esforç, il·lusions i temps de tots nosaltres és veure com disfruteu amb la festa que entre tots estem preparant.


Alehoop!!! A córrer.

3


Comentaris

Entrades populars